Aug 29, 2008

FESTIVAL KERJAYA 2008

Dalam menyinggah blog KakDah, aku terlihat tentang program FESTIVAL KERJAYA 2008. Pastinya mampu memberi input kepada para pembaca.

Paparan ini boleh ditonton dalam youtube. Ada 2 orang tokoh akademik pengajian tinggi yang dijemput oleh RTM (Selamat Pagi Malaysia) ialah Dr Arhad b Kassim, Pengarah Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam, Selangor dan En Azizi b Lin, Pengarah Bah Peperiksaan dan Penilaian, Jab Peng. Politeknik dan Kolej Komuniti, KPT.

Kedua tokoh ini menerangkan tentang pelaksanaan Festival Kerjaya 2008. Tentunya pelaksanaan program ini memberi input bermakna kepada semua pengunjung ke festival tersebut. Jika pembaca ingin maklumat lanjut, sila KLIK DI SINI.

Contoh paparan dalam youtube

6 Coretan Lain:

shafa on 8/30/2008 11:49 AM said...

Dekat mana dia punya Festival kerjaya ni?

azlanlin on 8/30/2008 1:49 PM said...

Rasa-rasanya di Politeknik Dultan Idrs Shah...kena tengok youtube tu skali lagi la gamaknya. hhehehehe

Cikgu Hakim on 8/31/2008 3:52 PM said...

Awat suara En. Azizi Lin macam kurang jelas? Ada masalah audio ke :) ?

echah_syed on 9/03/2008 3:05 PM said...

mcmane nak dapat utube cam gini arr.. ??

aritu pengarah institut kent ade kuar kat hello @tv2 bercakap pasal hari guru..

tgh combi record kat umah tetiba blackout la pulak..hampess!

nak cari interview tu sbb huby nak buat kenangan.plzz kalo idea idea :)

azlanlin on 9/04/2008 1:38 AM said...

To Cikgu Hakim:

Entahla sedara...masalah audio d dalam youtube ke masalah audio pada laptop/pc.. rasanya dekat youtube mcm jelas je... erm, yang mana satu agaknya yek?

azlanlin on 9/04/2008 1:43 AM said...

To Combi:

Semua video dalam youtube @ metacafe takkan wujud dengan sendirinya...tentu ada hamba Allah yang uploadkan video kedua2 tempat tu.

Maka, kalu nak ada sesuatu paparan video di tv, perlulah kita rakam dahulu. Kemudian, kita upload je di youtube @ metacafe setelah kita register akaun ditempat itu.. Boleh combi? Mudahkan?

Pandangan:

1.Apa kata Combi rakamkan sesuatu video guna kamera baru yang canggih-manggih, then combi upload ke youtube... menarik gak tu?

2. Gambar2 kaku juga boleh dijadikan video dengan menghasilkan video menggunakan movie maker @ perisian lain... hubby tentu teror kan?

>>> Cuba le..

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template