Sep 15, 2007

Perjalanan Sabtu

Sabtu : 15/09/07

Perjalanan sepagi dan setengah hari aku. Mem ada free ari ni dan nak ikuti perjalanan seharian kerja aku yang tak berenti-renti. Anak-anak dok umah kerana berpuasa.

Awal pagi jam 9.30 pagi dah mula keluar umah untuk menguruskan perihal bil handpone aku yg kena bar!. Alahai..... Selepas tu riki beberapa kedai utk beli barang sama ada Oven atau Microwave - mem semakin berminat nak buat cookies! Utk raya katanya... maklum le utk tempahan menjahit thn ni disekat-sekat sikit...sebba nak rehat sikit thn ni katanya.

Selepas tu ke kedai sparepart amik ovehaul set utk perdana lama - order dr Giat Mara.

Then, Ijan call utk order barang. Kena ke kedai potong body- New Hongun - Kedai di Jalan Mersing! Bergegas le aku ke sana utk nengok2 rupa paras barang yang nak amik. Order saja! Lewat tengahari aku datang semula setelah siap dikumpulkan!

1. Head Mazda complate set.
2. Power Stearing Box - Honda EX


Mem siap posing di kedai potong body!

Aku jugak amik peluang


Sesampai di bengkel, jenuh jugak pomen2 dok melayan kete.. sabor je ler... bila aku nengok keadaan nih, aku teringat le kat Nissaan aku. Ada perkembangan ke?




Enjin Nissan 1.6 Twincam (BlackTop) dah duduk kat posisinya, siap ada penimbang air lagi utk dptkan kedudukan yang tepat. Wiring pulak gamaknya lepas nih!

1 Coretan Lain:

zam_daud@yahoo.co.uk said...

assalamualaikum....
peh dahhasatt...la dah ade kedai potong tu..byk brg kt belakang..sani punye ke kau punyo..ape taruk injin kecik taruk la hinjin bosa kat ko punyo sunny tu baru g2...tak gitu..anyway caya la samalu..bro

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template