Sep 20, 2007

Bila punya projek ni?

Semasa aku dan mem membeli barang-barang keperluan utk buat kuih raya di kedai Kim Wah, terpana aku seketika dengan kecunan kereta mini ini. Ermmm, kepala aku mula ligat memikirkan sesuatu.

Bagus juga jika kereta sebegini untuk dijadikan idenditi bengkel aku lagi. Biar byk identiti dengan menghasilkan sesuatu yang luarjangka dengan hasil tangan sendiri (tangan aku ka?).
Aku mula meriki-riki untuk aku dapatkan sebiji kereta Mini Klasik walaupun tersadi di bawah pokok nangka sekalipun, yang pentingnya ada geran kereta itu.

Jika sesiapa yang membaca blog ini, ada idea utk aku dapatkan kereta Mini Klasik yang memiliki geran untuk diubahsuai rupabentuknya, maklumkan pada aku. Boleh le kita berunding gheganya! Aku teringin sangat! Tolong laaa... dah la BMW Klasik, tak dapat aku miliki...
Adakah Mini Klasik sebegini rupapun akan kecundang juga?

Pandangan hadapan

Pandangan sisi dari hadapan


Pandangan sisi dari belakang

Padangan dari belakang.

6 Coretan Lain:

Pak Ngah on 9/21/2007 4:45 AM said...

:: ada sorang yang punya kereta macam tu... tapi tak tau la... dia nak jual atau tidak...

KakDah on 9/21/2007 11:52 PM said...

Salam,

KakDah dari dulu memamg minat dengan kereta mini...sekadar minat tp tak dpt memiliki...

Takut pun ade sbb bila bersebelahan lori dan bas....gerun...masih tak mampu punya 2 buah kete....

azlanlin on 9/22/2007 5:14 AM said...

Bang Mad: Bagusnya kalu ada penjual yang minat nak jual. Kalu Mr Bean, kompom dia tak nak jual. Kalau dijual, tentunya ilang identitinya!

Masih mencari!

azlanlin on 9/22/2007 5:16 AM said...

KAK DAH: Tak salah juga memilikinya jika ada masa untuk menjaganya, maklum la dah tua. Kalu dah tua tentunya mudah sensitif (rosak)!

Pak Ngah on 9/22/2007 9:06 AM said...

:: tergelak besaq aku dibuatnya... kahkahkah... sebenaqnya Mr. Bean cuma nak jual yang rona kuning... bukan rona putih...

:: rona kuning tu mengancam wooo... nak cat rona oren pun boleh gak... baru macam yang keluar dari Huntly Estate je... atau pun dari Sagomana tuu... hehehe.

azlanlin on 9/23/2007 5:07 PM said...

Warna xde hal, yang penting ada "barang" dan bergeran...yang lain2 boleh modify...wakakakka. Bukan senang lorrr mau dapat itu macam beb!

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template