Nov 8, 2008

Cubaan pertama, Lie..

Terima kasih pada anak menakan aku. Aku tau dia berbakat. Aku akan paksa juga hingga berjaya. Kekadang tekanan yang diberi, pasti melonjakkan usaha ke arah kejayaan yang lebih cemerlang.

Lie, bakat yang ada usah dipersiakan. Lakukan sesungguh-sungguh. PakTam yakin bahawa Lie mampu hasilkan yang lebih baik. PakTam nak Lie akan buat side income dengan bakat yang ada. Pastikan sebuah blog akan wujud berkaitan dengan menjual kemahiran melukis Lie itu. Buat sesungguh-sungguhnya..Insyallah.. Paktam benar-benar YAKIN bahawa...Lie sememangnya berkemampuan untuk laksanakannya... Teruskan Lie! Langkah yang JAUH, bermula dengan langkah pertama Lie!

Ini baru cubaan pertama Lie!

PakTam berkenan gambor ni dijadikan potrait..Boleh Lie kan?


7 Coretan Lain:

Tirana on 11/08/2008 2:02 PM said...

Memang berbakat anak saudarra cikgu Azlan ni.. Kena bagi dorongan dan sokongan.. InsyaAllah dia akan berjaya..

azza_irah on 11/08/2008 3:41 PM said...

nice..

Shifu67 on 11/09/2008 12:36 PM said...

aku tak leh tengok gambar ni.... buka blog dgn line schoolnet ni kena tengok nasib... nasib line clear ok la... huhuhu

azlanlin on 11/09/2008 1:53 PM said...

To Tirana:

Bakat yang tidak diasah dan diasuh akan pasti mati umbinya....

azlanlin on 11/09/2008 1:53 PM said...

To Azza:

TQ...so much

azlanlin on 11/09/2008 1:55 PM said...

To Shifu:

Biasak la bro...maklum le line pree...muhahahha

Lie86 on 11/11/2008 4:02 PM said...

Huhuhu, memang lie kena paksa.

Gambo pak tam yang kedua nie Lie akan wat slepas peksa final nie lak..

Tunggu...

Kali ni, insyallah Lie akan beri 99% komitmen kat drawing nie.

Check it out...

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template