Mar 14, 2008

Jom Ikut Jalan Angkasa...

Aku merasakan tentunya ramai rakan-rakan yang menggunakan jalan angkasa ikut laluan free..kan? Oleh itu, aku memikirkan ada baiknya kita sama-sama berkongsi menggunakan laluan angkasa yang menarik ini.


Setakat ni, aku dah gunakan software ni..ada beberapa perkara yang menarik hati aku ialah:

1. Membolehkan kita meletakkan tempat2 menarik seperti gambar penting ttg sesuatu lokasi (seluruh dunia) utk diketahui seramai orang pengguna internet.
2. Membolehkan kita mengetahui lokasi "zodiak" di atmosfera. Menarik tu....
3. Membolehkan kita melihat pergerakan bulan mengelilingi bumi...
4. Membolehkan kita explore lagi tentang banyak kebaikan tentang software nih.. (aku pun belum habis eksplore software ni lagi)
5. Membolehkan aku dapat ramai kawan lagi...heheheheh
6. Membolehkan dan lagi membolehkan lagi dan membolehkan lagi...hahaha

Cara Menggunakan Software ini:

1. Klik kanan pada gambar dibawah (fail yang dizipkan) dan klik extract here
2. Folder akan terbentuk seperti dibawah dan buka folder tersebut.

3. Dalam folder itu terdapat 2 fail utama seperti di bawah.

Cara Install:
1. Klik pada icon seperti dibawah:
2. Pastikan install hingga selesai.


Cara menggunakan crack/patch (mengoriginalkan software):

1. Klik kanan pada icon patch seperti dibawah, then klik copy.





2. Klik start button, klik my computer, pilih drive c, pilih program files, pilih folder google, pilih folder Google Earth Pro....then klik kanan dan klik paste
3. Fail patch yang dicopy akan dipaste dalam folder itu.
4. Klik fail patch, then tekan butang "Activate".....dia akan ganerate sendiri utk mengoriginalkan software tu...hingga timbul perkataan DONE!

TAHNIAH!
1. Anda berjaya mendonlot software ni
2. Anda berjaya menggunakan SOFTWARE ini...

BERMINAT?

Bolehlah rakan-rakan donlot software Google Earth Pro dan Manual User (Cara Install) dengan mengklik pada butang di bawah...jangan malu2 sebelum DakLan membuat e-book dengan mendahulukan bayaran....cepat...cepattt...sebelum berbayarrrr...hehehhehhe



selamat mencuba!

"daripada KITA untuk KITA"




14 Coretan Lain:

TIRAI HIDUP on 3/15/2008 7:55 AM said...

hang masuk cari rumah aku senang hang nak mai nanti hahhahha!

Jie on 3/15/2008 8:18 AM said...

Salam,

Terimakasih kerana jemputan ke angkasa ini. Kalau ada masa, mungkin akan menjelajah juga....Kegemaran Angah nanti.

Aleeya on 3/15/2008 3:20 PM said...

fuhhh tak payah jadik angkasawan le nampaknye kita ekk...best2 neh..harus cuba..

---> keL@t on 3/15/2008 7:32 PM said...

thanks 4 ur invited... ngeeeeee...

echah_syed on 3/15/2008 11:17 PM said...

macih daklan ku.. hiks :p

huby mesti suke ni tau :D

panjimerah..kluang said...

Assalamualaikum Lan, hebat suskses ko skrg nie hahahahahaha tahniah dari aku panjimerah..kawan lama ko..kawan nakal2 hahahaahahah syabas kerana hujung jari yang power.....

azlanlin on 3/17/2008 2:12 PM said...

To Lawa:

Apa nama kampung hang? Senang la nak dijengah2 nanti yek?

azlanlin on 3/17/2008 2:13 PM said...

To Jie:

Alaaa...sekadar kongsi2 maklumat yang bukan di rumah kongsi... kalu nak jengah2 nanti...jom kita join sekaki..

azlanlin on 3/17/2008 2:14 PM said...

To Aleeya:

Cuba..cubaa...jangan tak cuba... jom kita merayau-rayau...

azlanlin on 3/17/2008 2:15 PM said...

To Kelat:

Thanks..it's...just simple thing for my prenggg..

azlanlin on 3/17/2008 2:16 PM said...

To Echah:

Bagus tu kalu hubby suka...dan lagi bagus, Echah pun suka...baru le sesama suka... x gitu Echah?

azlanlin on 3/17/2008 2:18 PM said...

To PanjiMerah:

Ehhh..bukan geng BulanMerah ke? Hehhehe... sapa ni yek?

>> Apa la yang hebatnya pong? ..ngeh..ngeh..ngeh..

>> Kalu ada masa, call me...jom ngeteh..

aNgRiAni on 3/18/2008 11:16 AM said...

thanks DakLan...tapi software nie kena donlod dr website google ker?...

azlanlin on 3/18/2008 2:58 PM said...

To Angriani:

Kalu donlot kat butang "Donlot SOFTWARE" pun boleh gak... kendian, klik la pula butang "Cara Install" utk dapatkan ebook/user manual ttg cara nak install software tu... ermmm.. cuba ler.. kalu dah cuba baru rasa yang kita ni boleh ke idak, best ke idak.. power ke idak.. DakLan "power root" jer.. hehehe

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template