Aug 6, 2007

Tukar wajah!

Oleh kerana aku dah frust nak mencari geran BMW, aku nekad bahawa aku cuma upgrade dan tukarkan wajah Nissan Sunny kesayangan aku. Walaupun nampak standard...tetapi, jangan cuba nak test power ngan aku..hehehhe..

Aku bukannya berani sangat nak bawak laju-lagu...cuma sesekali nak layan kepala jer...wakakaka

Langkah Upgrade:

1. Aku tukar seat kete aku.
2. Aku tukar enjin Nissan 1.6 (BlackTop), twincam - dr Jepun.
- Aku dah riki kat halfcut di Melaka (RM4000.00 - siap hantar ke bengkel aku)
3. Nak upgrade audio system.
4. Nak cat body - tak tau lagi!








 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template