Aug 7, 2007

Panorama Melaka

Ari ni aku join program Cikgu Mas Ayu. Ronda-ronda bandar Melaka naik bas Panorama Melaka (PMCT) Tambang budak cuma RM1.00 dan dewasa RM2.00. Aku planning cuti sekolah ni nak bawak hero-hero dan heroin aku naik bas dan jalan kaki meronda2. Macam best jerrrr....


Bas PMCT yang membawa para pelajar SK Peringgit


Pelajar yang seronok naik bas...maklum le, diaorang dah terbiasa naik kereta parent!


Aku amik peluang bergambar depan bas

3 Coretan Lain:

Zuri on 8/08/2007 5:21 PM said...

Jangan lupa lepah ni try2 bawa bas pulak.... Nice kaler baju hang sama dengan kaler bas. Sori broo...

cdeansly on 8/08/2007 6:32 PM said...

Lan ni aku kdin nak minta download le formula and cara buat markah guna excell tu aku nak belajor le pulaq. Kasi le member kat sini.

azlanlin on 8/09/2007 1:03 AM said...

beres bro....nanti aku try anto guna email kat ko

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template