Oct 3, 2006

Panggilan Nenering...

MERPATI SEJOLI : panggilan Nenering
alhamdulillah, dpt gak upload gambar kak sefamili. Semasa check data2 dlm pc ni..ada plak gambar famili kak masa raya thn lepas. Gambor2 ni diambil oleh akim semasa sedang try test hp baru yang dibelinya yg ada kamera. Ini le paparannya.......

ILAH : X dak plak gambar personalnya.... mungkin akim eksyen kut...x mau amik gambor kaknya..takut hp dia rosak..hehehhe
persoalan : apa cite ilah skrg?
AKIM : sememangnya smart sejak kecik..baju mesti masuk dalam punya.....memang sesuai jd cikgu
CITE TERBARU : "mgkin" cari ckgi jugak kut....berdasarknangin kus-kus yang bertiup...orang ipoh yang dah ngajor di batu pahat... paktamnya pun blum dapat nengok calonnya.....


AMAN : dengar cerita dah bertunang..ttp jemputan dan berita wpun guna sms pun jauh sekali...maklum le jauh.... Kami cuma dpt tau melalui tiupan angin kus-kus jugaaaaa.... arrrrrggghhh



AIM : dgr cite dok KL la ni...jd cashier di Petronas. Ada call dia baru2 ni utk tanya khabar.... kut2 dpt bantu pktam dlm "SECOND PROJECT" (apa tu haaaaa?)...
- dah pi interview KPLI d cheras..... moga2 jd cikgu gak....
SHUKRI : la ni dok blajar kat UiTM Alor Gajah, Melaka. Baru2 ni, dia ada dtg kluang masa sebelum awal puasa dulu (petang ari jumaat). Dah atas bas ke kluang, baru dia call kata nak ke kluang...hehehhe. Ari sabtu dia ikut kami pulang utk berpuasa d Felda Bukit Senggeh. Isnin pagi, kami anto dia ke Alor Gajah dan kami terus pulang ke kluang...
TARGET :
nampak gayanya... pktam dah x dpt bantu anak2 menakan lain dah... maklum le semua dah ada kerjaya masing2. alhamdulillah....sdg planning amik kgkawan rapat di kluang utk SECOND & THIRD PROJECT... tunggu.....

1 Coretan Lain:

Pak Ngah on 10/03/2006 9:32 PM said...

Haji Man ni malu2 kucing dan malu2 kekura. Mungkin dia takdak masa nak buat blog tu atau mungkin dia ada sebab lain. Tapi pastinya, kalau dia buat, fulamak...menjadik oi...

Hjh Nurul @ Mak Teh sekeluarga mungkin sedang bertadarus.. selepas solat tarawih malam ni.

Teringat bilamana Pak Teh dan Mak Teh ambil Pak Ngah di Manjung suatu ketika dulu. Singgah solat maghrib di Lumut sebelum makan2 dan pekena kerang rebus. Huih... sedap oi...
Kemudian, singgah di SM Boestamam jumpa anaknya yang sedang berlatih hafazan.

Terima kasih Mak Teh dan Pak Teh atas segala bantuan selama ini.

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template