Oct 4, 2006

Halua Minda

4 Oktober 2006
Jam 2.15 pagi

DALE CARNEGIE: Buku ni mungkin telah dimiliki dan dibaca oleh kita. Pengalaman hidup penulis telah diterjemahkan melalui penulisan. Bahasanya mudah dan isinya padat berserta dengan contoh-contoh yang sememangnya kita pernah lalui, cuma kita tidak praktikkan dalam kehidupan kita.... Buku ini telah dibeli pada 04 Julai 2005 di Union Book Store, Kluang. Senantiasa berada di hujung kepala katil dalam bilik tidur. Seronok & sering dibaca dan mudah dipraktikkan. Dalam buku ini memberi gambaran kepada kita untuk cara dan kaedah menurunkan EGO diri dalam berkomunikasi dengan individu lain...... Cubalah kerana macam-macam ramuan ada.....Kesannya amat mujarab, wbmanapun segalanya bergantung pada diri kita juga..... itulah seadanya.

[kulit depan buku]


[kulit belakang]


Arap2 ada le contoh-contoh buku lain yang boleh dipaparkan untuk bacaan dan halua minda kita semua.....Insyallah....

2 Coretan Lain:

Pak Ngah on 10/07/2006 7:40 AM said...

Buku tu dah dimiliki, dibaca dan difahami. Pak Tam boleh dapatkan banyak lagi judul buku oleh pengarang yang sama. Banyak manfaatnya demi menambahkan lagi ilmu dan menebalkan lagi semangat dan mengentalkan lagi kegigihan bekerja. Banyak di kedai buku yang ternama dan yang tak ternama.

zahrine on 10/09/2006 10:50 PM said...

hahaha...nak pinjam leh

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template