Feb 9, 2009

Latihan Bola Sepak


Sejak malam tadi aku dah pesan kat anak-anak. Sesiapa bagun awal, dapat ikut ke Upsi. Amirul kena pakai baju bola lengkap untuk buat latihan bola di padang UPSI. Jika bangun lewat akan kena tinggal.

Pepagi lagi, jam 7.00 pagi, Amirul dah berpakaian lengkap. Si Amir yang selalu kena kejan dengan kakak dan abangnya. Mem besor juga ikut sebagai penasihat. Hehehhe

Aik..penasihat pun study? Aku bila lagi???
Waduuuhhh....entah2 mem besor dok study utk aku kut...hehehhe

Amirul yang menang gayaaaaa...hahahha
Kakak tukang jaga gol!

Penasihat beri taklimat utk cara penjagaan kelengkapan bola sepak

Gambor-gambor i semuanya diambil dengan kamera kompak. Digital biasa. Belum ada peluang untuk DSLR. Aku tunggu Andee72 offer kat aku kut. Sebab dia ada banyak stok dan macam2 jenis. Alaaaa Andee72, ko simpan byk2 buat apa... berhabuk jer.. Offer le kat aku Andee72. Boleh ek?

8 Coretan Lain:

4 'so' bersaudara... on 2/09/2009 4:30 PM said...

Emm.. latihan ni utk aper? wakil SKTM ke? atau Kelab Anak2 Student UPSI?

Baju MU tu... tak ngalah..

entah2.. nak uji teori DSLR kot?

PakTeh on 2/09/2009 5:09 PM said...

ho ho. bangganya ada anak penakan yg bersemangat berlatih. tentunya bapanya bakal ikut jejak Allahyarham Hj. Sidek.

Majulah Sukan Untuk Negara

azlanlin on 2/09/2009 5:52 PM said...

To 4:

Saja buat latihan first time pakai kasut bola. Dah janji dgnnya, jika terpilih utk latihan bola SKTM, dia akan dapat kasut.

Dah beli di Tanjong Malim. Siap stoking UMRO lagi..

Baju tu pulak beli di Ekspo Kolej Harun Aminurashid UPSI. Sepasang lima belas henggit jerk. Janji MU...

Bapaknya pulak bukannya 'kaki bola' pun..auta je lebeyyy..hahha

azlanlin on 2/09/2009 5:54 PM said...

To PakTeh:

Si anak penakan tu nak kena push lebih sikit...baru dapat momentum.. lain anak, lain caranya...

Bila agaknya, bapak diaorang nak jd Hj AzlanLin

TokNabe on 2/09/2009 9:01 PM said...

Aku tak nak komen pasal lain... nak komen pasal DSLR. Hehe.. cepat2 ler ko sambar satu. Baru puas hati amik gambar...




racun..jangan tak racun. :D

echah_syed on 2/10/2009 2:31 PM said...

aku pun nak kasi panas bontot hang..sokong toknabe beli DSLR cepat2..ekeke :p

Mak Su on 2/12/2009 6:57 PM said...

kakak jaga gol? hebat lah.

日月神教-任我行 on 5/09/2010 1:48 PM said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template