Oct 3, 2008

Raya Ketiga

Lebih pada berehat di rumah. Kemas-kemas barang. Tersalah setting program, aku tak susun awal-awal. Hampeh jadinya. Petang, kami balik ke Kluang.

Aku tersinggah kat Rossi Bundle di Tangkak. Dapat aku jumpa dengan taukenya. Berborak kejap. Rupa-rupanya orang Melayu Kemboja. Dah bertapak di Tangkak 4 tahun lalu. Asalnya berhijrah dari Simpang Renggam. Maka kenal la jugak saudara-maranya. Rupa-rupanya itulah pelanggan tetap JITU AUTO. Jadi member la.. Bundlenya agak menarik. Ada daya tarikan tersendiri. Selain pakaian bundle mcm kedai-kedai lain, aksesori pakaian untuk mat-mat motor superbike dan easy rider/chooper memang banyak. Tersadung jugak aku! Maklum le, sememangnya aku berkenan. Aku fikirkan tahun depan jenuh jugak aku nak ke Tangkak untuk lain kali. Maka aku sambar la terus..Heheheheh.

Imran dan Aku sempat berposing dalam Rossi Bundle

Amirul pula bergaya atas Cilik Superbike. Macam sempoi gak motor tu...

Kami tiba malam di Kluang. Selepas mengemas barang-barang, gian aku dah mari. Aku capai kunci ChentaHati, saja meronda-ronda bandar Kluang untuk panaskan enjin. Dah beberapa hari tak start, kan? Hehehhehe.

9 Coretan Lain:

jinggo on 10/05/2008 10:18 AM said...

ha..ha..ha...peminat bundle - ada juga gang...jangan bagi tahu orang ( sebab orang malaysia belum boleh terima gang bundle ni )...saya memang mengunjung tetap kedai macam ni- kat rawang ada yang terbaik...( banyak juga yang selai tshirt RM 5 )..kat rawang ni. memang jenama dan kuanliti boleh dibanggakan.....

azlanlin on 10/05/2008 11:16 AM said...

Salam Bro,

Yang pastinya, sama-sama kita ziarah kedai bundle di Rawang nanti. Tunggu...

azza_irah on 10/06/2008 1:51 PM said...

cikgu..
mekaseh..

azlanlin on 10/06/2008 3:54 PM said...

To Azza:

Sama2

blurenciel on 10/06/2008 7:26 PM said...

bundle kdg2 byk gak brg2 baik..kne pndi pilih je le kan..hohoh..

azlanlin on 10/06/2008 8:12 PM said...

To Blurenciel:

Hanya Jauhari mengenal Manikam...atau

Hanya Johari Mengenal Maniam!

Hehheheh

Aleeya on 10/07/2008 7:36 AM said...

selamat hari raya

rossi bundle tu kat tangkak yer..he he..aritu raya ke4 saya ade kat tangkak (kg hubby).., hubby maybe tau kot rossi bundle ni..

Mak Su on 10/07/2008 3:25 PM said...

wah, comelnya motor itu

日月神教-任我行 on 5/09/2010 1:49 PM said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template