Feb 19, 2008

Yeppi Beshday!


Happy Birthday utk Combi@Echah-Syed yang ke....?



Combi yang kukenali amat mesra rakyat. Mungkin ini juga salah sorang calon untuk pilihanraya ini? Wakil Parlimen di Sabah kut?

Apa-apa pun DakLan nak mengucapkan YEPPY BESHDAY utk Combi dan pemurah dengan senyuman... Untuk itu, DakLan hadiahkan sekeping Poskad Maya khas utk Combi... jangan ambik lewat ...nanti kena rembat!

5 Coretan Lain:

echah_syed on 2/19/2008 3:04 AM said...

lorr..bia pulak besday combi ni??lmbt lagi laa daklan..xmo nnt cpt laa combi tua ni pas ambek adiah.. :(

apapun TIMAKASIH byk2 atas adiah ni( malu pulak nak ambek)..combi simpan dulu bole dak??


terharu nmpk pic combi bersama back ground tajmahal..sehebat centa laila & majnun gituu.. :p

daklan..buatkan satu lagi tp pic combi yg pakai baju merah iteww bersama kuntuman ros..bole??(dgn muka yg x malu hohoho)

cyg hg daklan..pandai hg cari pic combi dlm gerobok album lama ekk ..:p

hg mmg hebatz..!

~ dlm byk2 pic nape yg ni hg pilih??

Jie on 2/19/2008 12:43 PM said...

DakLan..sebab komen awk kat blog combi , kami kawan2...dia mengelabah calling sana calling sini nak pastikan betul ke birthday Combi sebab setahu kami dia akan TUA pada bulan Ogos..ha ha haha


Kelakarlah Bulan Fenruari ni, awal pagi 17/02/08 saya juga mendapat sms wish hepi bufday dari Jun...satu lagi salah faham..

Apa pun, Combi nampak macam Datin dalam gambar tu.... jeles I tauuuu...hihihi

echah_syed on 2/20/2008 12:01 AM said...

jie...hohoho aku gelak guling2 jie..mcm datin ke???

tu la psl aku tua sebelom mase ni tauu.. :(

best gak skali skala buat havoc..selepas ni sape lagi jadi mangsa??jomm!!

~ aku nak suruh daklan buat klas tutorial cam hg tu..edit pic.

~ bole ke daklan?

muadzlife on 2/20/2008 12:56 PM said...

hahahaha daklan dah bagi hadiah dulu kat combi.. hehheheheh

Aleeya on 2/20/2008 4:09 PM said...

besday kita nnt jgn buat2 lupa lak tau..nak kad cantek2 gak hehe

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template