Feb 21, 2008

PTK datang lagi..

Khususnya utk guru-guru yang bakal menduduki Peperiksaan PTK sesi Mac 2008, sila klik pada logo di bawah utk buat semakan lokasi dan tarikh peperiksaan. Selamat menduduki peperiksaan...

Semoga kalian beroleh kejayaan...

14 Coretan Lain:

Aleeya on 2/22/2008 9:50 AM said...

sy ptk bulan 6 ni..

azlanlin on 2/22/2008 12:44 PM said...

To Aleeya:

semoga lulus dgn cemerlang...dah berapa kali ambil ptk?

>>jika guru-guru seMalaysia duduki PTK dlm bulan 3 n 8...mcm tau nak kantoi jer...hinggakan setahun bleh 2 kali..hehehe

PakTeh on 2/22/2008 4:39 PM said...

salam PakTam: ptk 2 kali setahun, sebab ramai sangat stok guru/staf nak ambil kali pertama. belum campur yang nak perbaiki keputusan yg lama. biasalah.. semua nak kasi 4 4. utk upgrade gaji.

PakTeh pulak, kena jadi K.Pngawas. Letih laa.. 3 hari exam + 2 hari ujian menaip. Tak boleh pi mana la cuti ni nampaknya. :(

azlanlin on 2/22/2008 7:03 PM said...

Adiusss...x dpt nak berjalan ke mana-mana cuti ni yek... mungkin kali ni benar-benar bercuti sbb x bleh ke mana-mana... kan?

Pak Ngah: on 2/22/2008 8:50 PM said...

:: salam... beri peluang kat kaki tu berehat sekejap... tak gitu?

arsaili on 2/22/2008 8:59 PM said...

salam apa kabar bro?

bangchik on 2/22/2008 9:35 PM said...

Mari la putrajaya.... atau mari putrajaya tak dianggap bercuti?.. hehehe.

azlanlin on 2/23/2008 1:29 PM said...

To PakNgah:

Kaki x berehat xpe... kalu kepala boleh berehat... ehhehheh

azlanlin on 2/23/2008 1:30 PM said...

To Arsaili:

salam..baik dan sihat selalu seadanya...

azlanlin on 2/23/2008 1:31 PM said...

To Bangchik:

Yang pastinya, akan ke Putrajaya.. nak ke JPJ - Unit Teknikal.. heheheh. Maklum le, persinggahan dah ada... cantekkk. Mungkin selepas ngundi kami bergerak...

Aleeya on 2/23/2008 7:24 PM said...

baru 2 kali amik ptk, tolong doa le sy lulus yer!

Aleeya on 2/23/2008 7:26 PM said...

tapi sy bukan le guru, sy amik ptk, utk post sy kat jabatan kerajaan nih hehehe

zaiful on 2/23/2008 10:45 PM said...

salam juara,
selamat berjaya dengan cemerlang

cikscarlet on 2/24/2008 6:22 PM said...

cikgu azlan ..sy dah banyak kali amik PTK ni..asyik dpt 3 jer..ntah bilalah nak dpt 4( study macam nak rak pun dapat 3...tak study langsung pun dapat 3)..cam ade konspirasi je pada guru yang mengajar bawah 10 thn ni...sy ade dengar yang senior akan diluluskan dulu..tahpape, boleh tak cikgu azlan tolong suggestkan saya sumber bacaan yang sesuai..

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template