Oct 17, 2009

Macam tak percaya...

17 Oktober 2009, Tanjong Malim:

Hari ini aku terima massage di YM secara offline. Ada pesanan untuk aku ke rumahnya. Aku jenguk, aku teliti...sah! Itu untuk aku. Aku copy n paste je kat sini. Thanks my friend...

Menyingkap helaian
diari persahabatan
menyinggahi memori tercipta
pena menari
menyusun kata-kata
melabuhkan madah
mengungkapi suara hati
betapa hebatnya dia buatku
yang sering meniup sangkala semangat
pada ubun-ubun jahilku
yang kekadangnya tewas
pada permainan duniawi ini.
Pena ligat menari
menguntum bicara
sebaris kata keramat
TERIMAKASIH
THANK YOU
pada tarikh keramat
DIA.....Azlanlin
17 OKTOBER
HAPPY BIRTHDAY.....

Terima kasih juga dengan attach file untuk kad ini...

Jika yang cantik-cantik belaka mewarnai hidup..agak kurang meriah! Jika ditambah dengan buruk, masam, manis, pahit, kelat dan masyaammm..baru le meriah sikit hidup ni.
Barulah dikatakan
WARNA-WARNI KEHIDUPAN

>> Daripada aku : Thanks untuk semua orang di sekelilingku.. Family first!


8 Coretan Lain:

Shifu67 on 10/17/2009 3:22 AM said...

potong kek... potong kek

Bapak on 10/17/2009 6:09 AM said...

betul tu, potong kek..potong kek..heheh

selamat bertambah umur Azlan Lin!

- jinggo - on 10/17/2009 7:13 AM said...

cgu......
selamat Hari Ulang Tahun
semuga kita dipermudahkan dalam segala urusanNya...

bila nak pekena teh tarik

Rumah Kuning on 10/17/2009 8:22 AM said...

selamat menyambut ulangtahun kelahiran. semoga sentiasa di dlm keberkatanNya.

GPI SKSV on 10/17/2009 8:24 AM said...

salam...

sebenarnya jamuan malam tadi dah merangkap untuk Jamuan hari lahir En. Azlan Lin.

Tapi aku terlupa nak umum kat majlis...

anyway, selamat hari lahir.. semoga panjang umur murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan

TokNabe on 10/17/2009 11:33 AM said...

yop.. selamat hari lahir. Yang ke berapa noo....?

azza_irah on 10/17/2009 11:58 AM said...

Selamat Ulang Tahun..
moga diberkati dan dilimpahi rahmat..bahagia dan diberi ketenangan dan kesihatan yang baik berpanjangan..

azlanlin on 10/17/2009 3:24 PM said...

Terima kasih kepada semua yang berkunjung ke blog Warna-warni Kehidupan.

Umur makin bertambah dengan nilai satu tahun. Menampakkan setapak ke depan lagi aku semakin hampir dengan tanah sendiri keluasan 6 X 4 kaki..yang entah di mana lokasinya.

Bersediakah aku?
Cukupkah bekalannya?

"Udah-udah" ler...

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template