Sep 18, 2008

Order Online - 170908

Salam Ramadhan...

Tertarik juga apabila melihat Bro Jinggo membeli buku tentang WARNA yang ada kaitan dengan Personaliti manusia. Aku minta tolong PokCik Google dapatkannya untuk aku. Hari ini aku order 3 buah buku serentak. Alang-alang order, sekali je aku rangkum. Rezeki juga kerana sempena bulan Ramadhan ni, penerbit memberi diskaun untuk pembelian semua buku ini. Bila dicongak pada harga yang didiskaunkan tu udah boleh menampung untuk kos penghantaran menggunakan Pos Laju. Oleh itu pembayaran dibuat melalui Maybank2u. Tunggu...berapa hari agaknya ianya tiba di depan rumah aku. Paling lewat, hari Isnin kut.

Jika anda juga ingin order mana-mana buku yang berkenan, KLIK DI SINI.


6 Coretan Lain:

azza_irah on 9/19/2008 5:45 AM said...

salam..
bila baca entry bro jinggo tentang warna yg mendatangkan maksud pd personaliti kita..bila cikgu pun turut beli buku ni..trasa nak sama memiliki..

Mak Su on 9/19/2008 12:34 PM said...

bagus juga buku ni ya

azlanlin on 9/19/2008 12:54 PM said...

To Azza:

Itulah mudahnya dizaman it. Yang jauh didekatkan. Yang susah menjadi mudah...

Tak salah juga jika ramai yang memiliki kerana ilmu sangat berguna jika kita memanfaatkannya setidak2nya untuk diri sendiri dan keluarga kita. Kan?

Kalu beli online..hanya dok di meja komputer jer...mudahnya!

azlanlin on 9/19/2008 12:56 PM said...

To Maksu:

Nak kata bagus ke idak, saya belum tahu kerana belum memiliki dan membacanya.. Insyallah.sesama kita berkongsi...

jinggo on 9/20/2008 1:59 PM said...

cgu buku anggun diluar tu : tulisan bro ikram - cgu tengok dalam blog saya ada gambar dia kat sungai....buku yang baik.amat baik.

azlanlin on 9/20/2008 2:26 PM said...

To Bro Jinggo:

Rasa tak sabar utk menelaah, cuma bukunya belum tiba di hadapan pintu rumah...kekekke

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template