May 24, 2008

Dj DakLan

Nampak gayanya, DakLan dah lama tak mencoret di sini. Maklum le, minggu sebelum cuti sekolah bermula, adalah minggu peperiksaan di sekolah...anak-anak juga agak sibuk untuk menghadapi peperiksaan. Maka ayah dan mama juga perlu ngadap anak-anak untuk membantu apa-apa yang patut.

Kebetulan pulak, internet ada problem. Alhamdulillah, pihak Telekom Kluang dah buat rumah baru untuk pengguna internet di kawasan perumahan DakLan. Lajuuuuuu..... hehhehehe

Pagi ni dpt gak chat ngan Putera Idris. Nampak gayanya urusan DakLan dgn Putera Idris dah selesai. Sebenarnya, DakLan di offer utk jadi DJ RadioKita secara online. Setuju ajer...dapat gak ilmu baru. Maka DakLan diberikan skrip utk rakaman suara. Sayangnya ada harming sikit semasa rakaman. Oleh kerana Putera Idris ni pakar orangnya bab urusan edit mengedit...dapat juga cover dengan muzik latar.

Anda boleh klik pada gambar di atas atau
klik di sini


DakLan juga diberitahu, Studio 5 (Channel Johor) RadioKita yang DakLan kendalikan akan berkumandang pada hari Selasa dan Rabu. DakLan juga masih tertunggu-tunggu siaran itu. Maklum le, inilah kali pertama suara sendiri berkumandang di alam maya. Sama-sama kita dengar yer.....

Di sini ada sedikit rakaman suara DJ DakLan:

1. Download - Susunan Rancangan

8 Coretan Lain:

Aleeya on 5/25/2008 7:34 PM said...

dah coti 2 minggu ekk
lamanyeeeeeee
radio kita??tak dpt le dengar kat putrjaya neh he he, tunggu balik johor (kg hubby) leh try bukak h

mama ranggie on 5/25/2008 8:07 PM said...

tahniah dak lan...

echah_syed on 5/26/2008 12:43 AM said...

wow dah jd dj daklan..mmg ngancam ni!:D

azlanlin on 5/26/2008 1:32 PM said...

To Aleeya:

rasanya..selagi ada internet....selagi itulah boleh dgor radio dan suara DakLan.... heheehe..buakn riak tau!

azlanlin on 5/26/2008 1:32 PM said...

To mama Ranggi:
toce..toce...

azlanlin on 5/26/2008 1:33 PM said...

ToCombi:

itu sudah semestinya.... sabor je la...

Pak Ngah: on 5/27/2008 3:54 AM said...

:: salam... macam tak percaya jee... kahkahkah...

azlanlin on 5/27/2008 10:00 AM said...

To PakNgah:

a'a la PakNgah...mmg mcm tak percaya... hahahhahah..

esok (Setiap Rabu 9.00-11.00 pagi dan ulangannya 9.00-11.00 mlm)... dah dpt pengesahan dgn penerbitnya.. hehehe

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template