Feb 10, 2010

Tahniah kepada semua...

Alhamdulillah, Program Pembangunan Komuniti pada 5-6 Februari 2010 yang dianjurkan oleh Persatuan Pelajar Pengajian Siswazah di UPSI telah berlangsung dengan jayanya. Kesungguhan dan komitmen rakan-rakan yang mantap dari segi idea dan kebolehan yang pelbagai mampu meralisasikannya.

Namun, kehadiran peserta agak tersasar daripada jangkaan walaupun perancangan dan usaha telah dilakukan hingga ke saat akhir. Setiausaha program telah berusaha menelefon semua sekolah yang dipilih oleh PPD Batang Padang dan Hulu Selangor. Hampir 1/3 daripada 87 buah sekolah yang dipilih tidak dapat bersama dalam program tersebut. Ini pastinya bersebab dan mempunyai alasan yang tersendiri di saat-saat akhir.

Apa-apapun aku kagum dengan semua jawatankuasa yang terlibat sejak awal perancangan hingga berlangsungnya program tersebut. Segala curahan tenaga, idea dan masa dalam merealisasikan program itu benar-benar teruji daya pemikiran dan kepimpinan semua pihak. Terima kasih semua.

Juga terima kasih kepada jurufoto UPSI yang setia berada dalam majlis sejak awal pagi dan hingga berakhirnya majlis. Aku telah mengambil sesalinan vcd rakaman peristiwa perihal program tersebut. Serba sedikit paparan di majlis itu.

Sesi pendaftaran di awal pagi

Sesi taklimat oleh ILEP/IREX kepada peserta kursus
(TAHNIAH...guru di Malaysia yang pernah mengikuti kursus 6 bulan di USA yang membolehkan grant diperolehi)

Sesi ucapan oleh Pengarah Projek, Dekan IPS dan Timbalan Canselor di awal majlis.


Peserta yang sedang khusyuk mengikuti kursus dalam dewan auditorium
di Perpustakaan Tuanku Bainun, UPSI.

Peserta kursus bergambar di hari kedua di tangga Perpustakaan Tuanku Bainun, UPSI bersama Dato' Zulkifli, Pegawai PPD Batang Padang dan Dekan IPS, UPSI.

3 Coretan Lain:

DUN Behrang 2020 on 2/11/2010 8:43 AM said...

Apsal asyik gambo brader pakai cermin mata, baju putih berbelang tu je...macam kenal la...

GPI SKSV on 2/12/2010 8:33 PM said...

hahaha.. kuatnya pengaruh SKSV dalam program tu... sehingga memonopoli gambar2 di sini...

Zakaria Abdullah Sani on 2/13/2010 3:10 PM said...

Ha..ha.ha..ha..Mana aku ade; korang mesti terpocol ade;..komen lah..ape lah...tak boleh kursus dalam iman sikit....

Udah teman ni sedara sepupu sepapat dengan camera girls tuuu..mana tak gambor teman banyak..hi..hi...(ye..ke ?!!)

To; azlanlin..thank beri ruang sertai kursus anda.....jumpa 23 feb nanti........

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template