Jun 6, 2009

Nak TEST!

Pepagi ni, aku dok meneman mem besor menyiapkan Modul Sains tahap 1 utk sesi pembelajaran dalam kelas. Nampak gayanya, dah nak siap. Bila mem besor dah puas hati, kompom PENILAI bahan (aku le tu..) akan mengecheck keseluruhannya. Insyaallah, naik cuti sekolah nanti, PPD Batang Padang akan memantaunya dan menguji bahan modul tersebut dalam kelas. Nampak gayanya, mem besor udah mengatur langkah di daerah Batang Padang. Surat jemputan ke Majlis Hari Guru daerah BP, udah diterimanya. TAHNIAH mem besor! Anugerah Guru Inovasi 2009.. Tahniah.

Last-last, aku juga yang takdak kerja cari kerja. Merawang-rawang dari satu blog ke satu blog. Jenguk kat blog cikgu Oden. Aku jumpa sesuatu. Maklum le geng takdak kerja!. Mem aku terkejut kerana aku mengetuk keyboard bagai nak rakkk.... Terkekeh-kekeh gelaknya. Maklumle nak testttt...


32 perkataan

Speedtest



Sapa lagi yang berasa nak test? Cuba ler..hehehhehhe

2 Coretan Lain:

ain fathihah on 6/07/2009 3:15 AM said...

hehe..saya nk kerek ni...Saya menaip 42 perkataan seminit...whoaa

CIKGU PANJI on 6/08/2009 9:15 PM said...

dah test....hehehe.
sekarang nak minta izin utk letak di blog cp.

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template