May 25, 2009

Urggghh...pakai botox ka?

Nampak gayanya, dah bersawang, berhabuk, daki dan macam-macam lagi yang mula melekat kat blog ni. Ini kerana mood cuti menyerap keseluruhan perjalanan hidup. Hehehhe (Alasan!)

Sejak semalam (Ahad), aku mula menggodak isi perut blog ini. Aku usik dan solek-menyolek rupa paras blog ini. Aku pakaikan botox untuknya. Saja nak tengok apa yang berlaku. Sekali usikkk...haaaaaaa...... macam ni pulak jadinya? Entah hapa-hapa. Aku masih gunakan template yang sama. Cuma script tentang saiz layout berbeza. Akhirnya, aku nak adjust apa lagi pun dah tak reti. Abis semua jadi center dari atas ke bawah, kiri dan kanan. Hahhaha.

Cuma aku telah masukkan translator untuk blog ini. Negara-negara yang terpilih saja yang dapat membacanya. Apa nak jadi dengan botox yang aku gunakan. Heheheheh.

5 Coretan Lain:

- jinggo - on 5/25/2009 8:48 AM said...

perubahan...
kenapa kita perubah dan mengubah.
jemu @ rasanya kita sudah jauh dibelakang gamaknya...
YANG PENTING.
perubahan tentunya dari tak ada kenapa ada...

he...tulis apa ni..

semakin menarik blog ni.
bro - jom ke gombak join saya cuti penggal......

TokNabe on 5/25/2009 10:36 AM said...

Ada nampak perubahan.. tapi rasanya bukan kau pakai botox tapi kau pakai clorox!!

tahniah... kerana berani utk godak mengodak.

GPI SKSV on 5/25/2009 6:19 PM said...

Salam..
1..2..3..
Testing..
Helo.. anybody home..home..home..(echo)
Heloo...loo...loo...

Tirana on 5/26/2009 8:32 AM said...

Cikgu Azlan...

Ok aje saya nampak blog ni..tak ada ape yang kurang..hehehe..macam jinggo kata semakin cantik bila dah kena make up..apa pun, yang penting isi blog ini..teruskan menulis...sebarkan ilmu..

DUN Behrang 2020 on 5/26/2009 10:16 AM said...

Ni bukan setakat botox...cucuk vitamin c bagai...orange is nice!

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template