Dec 11, 2006

Kete LELONG di Kastam JB

Selesai je abis kursus, lajak le ke Kastam Larkin, JB. Selepas berborak ngan Guard d Pejabat Kastam tu, dia ajak le ninjau2 kete yang dilelong kepada org awam...Murah2 oooo.... teruja & terpesona kejap...hehehe...
apa kata kalu kita buat collection sorang rm5000.00 kemudian buat beli kete2 nih...kalu dah dpt buat le refinance semula...boleh buat rotation & masing2 dpt merasa apa yang berhajat..kesepaduan dan satu hati amat penting.
itu belum upload kete mercedes, bmw... semuanya bwh rm20,000... kebanyakan bangsa lain buat collection sesama diaorang le sbb mereka satu hati.... komen?


Wira 1.5 - kete singapura yg ditangkap
kualiti & aksesorinya lebih baik drp kete di malaysia

ini le gheganya..perghhh

ini plak ke honda

nengok le ngeganya.... ermmmm

6 Coretan Lain:

KakDah on 12/13/2006 6:52 PM said...

Bangcik tenguk kereta tu, teringin gak katanya........

azlanlin on 12/15/2006 12:06 PM said...

Amacam? bulan 2 nih akan kelaur tender.... ada duit, bleh le pakat2..hehhehe kena pulak dok diputrajaya nanti, naik mercedes.....pergggg, baru ada class...sesuai sangat..

muhammad on 1/21/2009 12:10 AM said...

mcm mane nk tahu ble kastam bukak tender kete lelong?

azlanlin on 1/21/2009 12:43 PM said...

To Muhammad:

Ada iklan kat paper....kena rajin2 tengok...

日月神教-任我行 on 5/09/2010 1:48 PM said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

mamat on 5/21/2011 1:32 AM said...

nak tengok paper apa ye...

 

Blog Archive

About Me :

My photo

i'm everywere
Email : azlanlinn@yahoo.com

E-Journal

Pendidikan ::

* Bahagian Tajaan - Blog
* Bahagian Tajaan - Rasmi
* MPM
* KPM
* Kemudahan OKU
*

target="_blank"

Text

Klik Banner

Warna-warni Kehidupan Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template